fbpx

Díjkiosztó

A Captains Adria Kupa egy különleges verseny, különleges emberekkel. Itt csakis nyertesek vannak. Így nagyon fontos, hogy MINDENKIT díjazzunk!

V. Futam

Az utolsó futam egy intenzív és rövid pályaverseny volt, így aztán minden verseny típus megfordult a hét során. Gyönyörű lezárását láthatjátok a versenynek.

V. Futam skipper értekezlete

Elérkezett a verseny az utolsó értekezlethez. Nagy levegő és összeszedni minden maradék erőnket a végső kihívásra.

IV. Futam

Hosszú és változatos futamon vannak túl a versenyzők. Mindenkinek szüksége volt hozzá egy nagy adag kitartásra és a benne lakozó tengerész előhívására.

IV. Futam skipper értekezlete

Rövid skipper értekezlet a hosszú futamhoz. A versenyzők előtt közel 50 tengeri mérföld áll, úgyhogy nem húzta az időt a szervezőbizottság.

III. Futam

Az eredetileg tervezett futam meghíusult szél hiányában, így a mezőny elindult motorral a következő kikötő felé. Hosszú és esős út után Soltához érve azonban előbújt a nap, és az eső megáltával a “szellőcske” is elindult, ami éppen elég volt egy rövidke futam lebonyolításához. Gyönyörű látvány fogadott minket!

III. Futam skipper értekezlete

Reggel még lelkesek voltak a csapatok a futam miatt, később sajnos azonban halasztás történt. Törölni nem kellett a futamot, de az biztos, hogy nagyon le lett rövidítve.

II. Éjszakai futam

Művészi alkotások készültek a művészien teljesítő csapatokról. Túl vagyunk a “hosszú éjszakán”, mostmár pihenhetnek a csapatok.

II. Futam skipper értekezlete

Készülnek a csapatok a nagy futamra. Komor arcok és teljes figyelem. Ez jellemezte a skipper értekezletet ezen az esős napon.

I. Futam

Az első futam hatalmas megmérettetés volt és nagyon gyors, alapos tudás kellett a jó helyezéshez. Gyönyörő futamnak lehettünk tanúi!

I.Futam skipper értekezlete

Az első kapitányi értekezlet komoran zajlott a Jugóban, de annál izgalmasabb volt. A csapatok szikrázva méregették egymást és készültek a rajtra.

A megnyitó vacsora képei:

Hovanec Zoltán, a verseny elnöke megnyitotta a rendezvényt és átadta a névre szóló sapkákat a hajók kapitányainak. Érződött már a feszültség a levegőben, ahogyan a csapatok egymás mellett ültek az asztaloknál. Holnap indul a nagy megmérettetés.

Az első budapesti skipper értekezlet képei:

Az első budapesti skipper értekezlet a Kossuth rendezvényhajón zajlott, ahol a kapitányok és a szervezőbizottság megbeszélték a verseny és a kiírás részleteit.

Koronavírus tájékoztató oldalunk a tanfolyamokról