Az első helyezés métereken múlott
Az elsőként a célvonalon áthaladó hajó: MH75 - Admiral Sailing Team. A második, pár méterrel lemaradva: MH58 - A Brigåd.
RAJT! RAJT! RAJT!
Tökéletes szél, tökéletes rajt, még tökéletesebb versenyhajók. Elrajtolt a 4. futam is. Nincs megállás egészen Murterig!
Meglett az eredménye a kitartásnak. Köszönjük, hogy küldtetek szelet!
Az eső abbamaradt, a szellőcske elindult és a csapatok beleadtak mindent. Hatalmas éljenzés, gyönyörű kis szeles taktikázás és sok nevetés zárta a mai megmérettetést.
Az éjszakai futam győztes csapata: CRAZY
Gratulálunk a legnehezebb és leghosszabb futam győztesének a CRAZY csapatának és a hajó kapitányának: Horváth Gézának! Az biztos, hogy egyikőjük sem szenved a kitartás és nyerni akarás hiányában. Horváth Géza a nyertes kapitány 20 éve indult el először az első magyar, tengeri vitorlás versenyen. 20 évvel később ő nyerte meg a legnehezebb, éjszakai futamot!
FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! PÁLYARÖVIDÍTÉS...
Dragan Penjalov versenybíró döntése alapján, miután a hajók MÁSODSZOR IS ÁTHALADTAK A POKONJI DOL SZIGET ELLENŐRZŐPONTJÁNÁL, ONNANTÓL EGYENESEN VIS CÉLHOZ KELL HAJÓZNIUK!
Nagy a harc az első helyért az éjszaka leple alatt
Leszállt az éj és lelassult a szél. Kicsit lomhábban, de biztosan tartanak a hajók a céljuk felé. Hamarosan mindenki áthalad az első ellenőrzőponton.Nagy megkönnyebbülés a csapatoknak, hogy az eső már kevésbé esik, így könnyebb az éjszakát átvészelni.

Média

NYOMKÖVETÉS

HÍREK

PARTNEREINK