Extra dátummal indul az ADRIA KUPA / Captains Cup 2023 

2022.09.08 00:08 Szervezőbizottság

A Szervező bizottság döntése értelmében a dátum: 2023 április 15 – 22.

Minden évben rekordokat dönt ez a hatalmas, évadnyitó tengeri vitorlás verseny. Egyszer az átlagsebesség a rekord, aztán az elért legnagyobb egyéni vitorlás sebesség majd az éjszakai futammal bővített Captains Cupon a minden idők leghosszabb vitorlázási pályáját döntik meg a csapatok na és az időjárási megpróbáltatások. Minden évben rekordok a meteorológia területén is: hány vihar tépázza meg a csapatokat a rajttól a döntőig, hány órás szélcsendet kell kivárni míg egy fuvallat megszabadít a tétlenség börtönétől és végelláthatatlan a minden évben megdőlő gyorsasági rekordok száma. 

Vajon az április szeszélyes időjárásának eleget tudnak-etenni a versenyző csapatok 2023-ban is?

Reméljük és bízunk abban, hogy a 24 éve szervezedő magyar tengeri vitorlás verseny – a legnagyobb magyar tengeri verseny,  2023-ban is kimagasló teljesítményeket fog hozni, sok sok érdekes és váratlan pillanattal tarkítva szerez örömet résztvevőnek, szurkolónak egyaránt.

A meghirdetett 20 Bavaria 41 c típusú vitorlásból a csapatok már 6 hajót le is foglaltak pedig a JELENTKEZÉS még csak most kezdődött.

Azt kívánjuk, hogy legyen rekord létszámú a 2023-as év legnagyobb magyar tengeri versenye az ADRIA KUPA és az igazi NAGY TENGERI vitorlázók versenye is : a Captains Cup.  

2023-ban újra: EGY HÉT = 2 verseny !

Szervezkedjünk és mutassuk meg, hogy továbbra is képesek vagyunk a legjobbak között az elsők lenni !  

ADRIA KUPA/ Captains Cup 2023

Szervező bizottság