Az Adria Kupa és Captains Cup új időpontja

2020.03.16 12:00 Szervezőbizottság

14.ADRIA KUPA és 14. CAPTAINS CUP 2020

Tisztelt verseny kapitányok – kedves vitorlás barátok !

A „magyarok legnehezebb és legnagyobb tengeri versenyének” időpontját az ismert egészségügyi okok miatt 2020. augusztus 29-szeptember 5-i időpontra kell – vis maior miatt- módosítanunk.

Az időpontot a murteri (Dalmácia) MH charter céggel egyeztetve tudtuk meghatározni, remélve, hogy addig mindennemű akadály versenyünk megszervezését illetőleg megszűnik és egy nagyszerű – felejthetetlenül szép élményben lesz mindannyiunknak része.

A Szervezőbizottság kér minden kapitányt, hogy  igazolja vissza ezen e-mail, hivatalos értesítésünket – KÖSZÖNJÜK!

Bízunk benne, hogy minden tengerész és tengert szerető barátunkat, sporttársunkat – azok hozzátartozóit és ismerősünket valamint jóindulatú és jószándékú embert elkerül ez a kritikus helyzet és megújulva, egészségesen és vidáman tudjuk megmutatni önmagunknak és minden ismerősünknek, milyen nagy hajós teljesítményre vagyunk képesek – hivatottak mi, a 14.ADRIA KUPA éa 14.CAPTAINS CUP résztvevői.

A nevezett versenyek kapitányi értekezletét augusztus 16-ra módosítottuk.

Kívánva mindenkinek a lehető legjobbat és további sikeres hétköznapot a csapatok minden tagjának, köszönjük a versenycsapatok kapitányainak eddigi példamutató és együttműködő készségét,

tengerész baráti üdvözlettel, a Szervezőbizottság nevében:

Hovanec Zoltán – alapító, elnök

Cserveni Tamás – igazgató