Kattints ide és nézd meg a 12. CAPTAINS ADRIA KUPA archívumát!

A verseny összesített eredménytáblázata

 HajóRajtszámCsapatSkipper
1LENTO 12 SEA YOU SAILING TEAM Sáfián László
2MILA 4 ADMIRAL SAILING TEAM Vermesy Sándor
3KEYLAM 2 SUTTOGÓ SAILING TEAM Horváth Tamás
4ADAGGIO 17 SAILANA YACHT SAILING TEAM Komenda Norbert
4ANA 8 BORBALA TEAM Lantos Ernő
4CALANDO 14 GEOBYTE SAILING TEAM Lintner Attila
4GERONIMO 5 ROZÁLIA TEAM Kiss János
4LARGO 11 KALÓZOK Szentpály M. / Limoneti B. T.
4LILY 7 KARCHER – ZVE SAILING TEAM Horváth Zoltán
4MAJA 6 SAILINGPASS Szabó Rolland
4MANA 1 VÁMPÍR SAILING TEAM dr. Pető Béla
4MISTRAL 3 SPECIFIC dr. Potsubay Péter
4MODERATO 10 JÉ’KRÉM 17 Hercsel Erik
4OLIB 9 BALECZK Tamás Áron
4PRESTO 16 PANNON TENGERÉSZEK Beliczay Péter
4VIRTUOZO 18 KWINDOO – SAS TEAM Nagy Zoltán
4VIVO15 TENGERI FARKASOK SAILING TEAM dr. Farkas Tamás
 

Verseny eredménylista

A harmadik futam eredménytáblázata

CSAPATOK

HajóSkipperCsapatnév
AdagioKomenda NorbertSAILANA YACHT SAILING TEAM
CalandoLintner AttilaGEOBYTE Sailing Team
LargoSzentpály Miklós / Limoneti B. TamásKALÓZOK
LentoSáfián LászlóSEA YOU SAILING TEAM
ModeratoHercsel ErikJÉ’KRÉM 17
PrestoBeliczay PéterPANNON TENGERÉSZEK
VirtuosoNagy ZoltánKWINDOO-SAS SAILING TEAM
VivoDr. Farkas TamásTENGERI FARKASOK SAILING TEAM
Dufour 455 GL
 
HajóSkipperCsapatnév
AnaLantos ErnőBORBÁLA TEAM
GeronimoKiss JánosROZÁLIA TEAM
KeylamHorváth TamásSUTTOGÓ SAILING TEAM
LilyHorváth ZoltánKÄRCHER-ZVE Sailing Team
MajaSzabó RollandSAILINGPASS
ManaDr. Pető BélaVÁMPÍR SAILING TEAM
MilaVermessy SándorADMIRAL SAILING TEAM
MistralDr. Potsubay PéterSPECIFIC
OlibTamás ÁronBALECZK
Dufour 410 GL

A DÍJÁTADÓ KÉPEI:

( kattints a képre az album megnyitásához ) 

A NAGY KÖNYV ALÁÍRÁSÁNAK KÉPEI:

( kattints a képre az album megnyitásához ) 

HARMADIK, A NAGY FUTAM KÉPEI:

( kattints a képre az album megnyitásához ) 

MÁSODIK FUTAM KÉPEI:

( kattints a képre az album megnyitásához ) 

ELSŐ FUTAM KÉPEI:

( kattints a képre az album megnyitásához ) 

Dufour 455/445 Grand Large

Dufour-455Adria Kupa Verseny közben
Adria Kupa versenyen
1998590198100406_dufour455_640
Kajütök számaMerülésHosszFővitorlaOrrvitorlaVíztartályÜzemanyagtartály
8+242 m13,5 m36,1 m²43,7 m²530 l250 l

Dufour 410 Grand Large

LE 13/03/2013 - LE NOUVEAU DUFOUR 410 PAR LE CHANTIER DUFOUR YACHTS MENTION OBLIGATOIRE POUR TOUTE UTILISATION : © JEAN-MARIE LIOT/DUFOUR YACHTSDufour 410 GL - sailing
Dufour 410 GL - sailing 2
Dufour 410 GL Enterieur
Kajütök számaMerülésHosszFővitorlaOrrvitorlaVíztartályÜzemanyagtartály
6+232,1 m12,35 m44 m²36 m²360 l200 l
 

CAPTAINS ADRIA KUPA 2017

11.CAPTAINS ADRIA KUPA 2017

(navigációs túravitorlás verseny)

– verseny kiírás, kivonat –

   A  11. CAPTAINS  ADRIA KUPA 2017 navigációs, túravitorlás versenyt a verseny Szervezőbizottsága szervezi, melynek horvátországi versenyszervező házigazdája: YACHT CLUB Zadar.  
 1. A verseny időpontja: április 2-7.
 
 1. A versenyen részt vehet minden 18. életévét betöltött, érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal rendelkező személy, aki tud úszni és elfogadja a versenykiírás szabályait.
 
 1. Hajóosztályok: Dufour  445/455 Grand Large   (4 kajüt +  szalon,8+1+1 fő)
 Dufour 410 Grand Large (3 kajüt + szalon, 6+1 fő)  
 1. A versenyhajókat skipperek (vagy kapitányok) bérelhetik-foglalják, jelentkezési sorrendben a hajó tulajdonosától-charter cégtől egy hetes charter bérlésként, melynek közvetítésében a SKIPPERCHALLENGE doo segítséget nyújt.
 A versenyen résztvevő hajók nevezési díjai és az egyéni nevezési díjak  a hajók
 1. április 1 – 8. közötti charter és verseny időszakra vonatkoznak.
 Minden skippernek (kapitánynak), azaz hajóbérlőnek, tengeri hajóvezetői vizsgával (és VHF kezelői vizsgával)  kell rendelkeznie. A versenybizottság ajánlása: minden csapatnak legalább 2 tengeri hajóvezetői jogosítvánnyal rendelkező csapattaggal kellene versenyeznie. 
 1. A versenyen való részvételi jelentkezés (hajófoglalás, hajó kiválasztással együtt) – időrendi sorrendben történik.
 
 1. A versenyprogram a versenykiírás szerves része.
 
 1. A versenypálya külön figyelmet érdemlő szakaszai a rajt, a cél, az ellenőrző pontok valamint a kötelező haladási irányok(hajózási haladási irány). A versenypálya szakaszai, az ellenőrző pontok  és kötelező hajózási irány a versenyfutam napján, a kormányosok (skipperek/kapitányok) értekezletén kerülnek ismertetésre. A versenypályán az ellenőrző pontok virtuális bóják – teresztikus objektumok  is lehetnek. A virtuális bóják elhelyezkedését a versenybizottság  navigációs  koordináta rendszer segítségével határozza meg és a kormányosok (skipperek/kapitányok)  értekezletén a versenypálya kitűzésével azt a versenyzőkkel közli.
       
 1. Verseny pálya: Šolta/Maslinica  aquatorium – Korčula – Dubrovnik – Rogoznica
 
 1. Egy verseny futam több versenyszakaszból állhat. Az időjárási viszonyok valamint a biztonságos hajózás miatt a zsűrinek jogában áll a versenypályát rövidíteni avagy a versenypályát  megváltoztatni. A verseny alatt a Szervezőbizottság több éjszakai futamot is indít. A versenyfutam győztese az a csapat, aki a  futam végén felállított célvonalon szabályosan,  elsőként vitorlázik át.
  Amennyiben a  két (2) hajóosztály versenyhajói (a futamokon elért legkisebb pontszámok rendszere alapján) pontszám azonosság miatt holtversenybe kerülnének egymással, úgy a  rangsorban,  a leghosszabb futam Dubrovnik-Rogoznica futam pontszámai elsőbbséget élveznek (azon belül is lehetnek szakaszok és minden szakasz pontozható is), további helyezési holtverseny esetén  a hajó hosszúságára nézve a „kisebb hajótípus osztályba” tartozó hajó kerül előbbre. Amennyiben így is pontszám azonosságra kerülne sor, a rangsorban jobb helyezést az a  hajó éri el, amelyiknek a futamon belüli versenyszakaszai az eredményesebbek. A vitorlásverseny 3 navigációs futamból áll. A leghosszabb futam (Dubrovnik-Rogoznica) akár 3 szakaszból is állhat, mindegyik  szakasz  külön-külön helyezésként értékelhető. Esetleges összesített „holtverseny” kialakulása esetén  a szakaszokban elért helyezések az irányadóak. A leghosszabb futam szakaszainak  nehézségi sorrendjét a verseny főbírója határozza meg, még a Dubrovnik-Rogoznicai futam  megkezdése előtt és ezt a versenyzőkkel a  futam előtti skipper/kapitányi értekezleten közli. A versenybizottság a versenyfutam részleteit a futam megkezdése előtt, skipper/kapitányi értekezleten ismerteti. A versenycsapatok, amennyiben 3-nál több verseny futam és legalább 1 pályaverseny van megszervezve, „kiejthetnek” egy versenyfutamot vagy a pályaversenyt (csak amennyiben a verseny alatt pályaverseny is lesz szervezve). A versenycsapat nem   „ejtheti ki” a leghosszabb futamot (Dubrovnik-Rogoznica) és azt a futamot amelyen a   versenyző tiltott motorhasználat vagy súlyos sportszerűtlen viselkedés  miatt (ahol esetleg   anyagi kárt is okoz) került kizárásra. A verseny összesített eredményének kiszámításánál a csoportversenyen megszerzett „kiejtett” futam pontszámát is beszámítjuk. A 11. CAPTAINS – ADRIA KUPA hivatalos összesített sorrendje  1,2,3. helyezés, az összes többi csapat a 4. helyezést éri el. A  11.CAPTAINS – ADRIA KUPÁN a versenyhajókon GPS kísérő rendszer,   készülék (VIP-net követő rendszer és Flash Back system) van  beépítve. A Versenybizottság (zsűri) vitás esetekben a GPS „Flash Back” kísérő rendszer által  mért adatokat veszi perdöntőnek, mert a rendszer lejegyzi a megtett hajózási útvonalat, a versenyhajó sebességét, mikor-mennyi áramfogyasztás történt a hajón, milyen egyenletesen vagy egyenetlenül történik a hajó mozgása a versenypályán stb. A GPS ek  „letakarása” vagy munkájuknak szándékos megakadályozása – korlátozása a futamban elért pontszámvesztéshez vezethet, e téren a kapitány-skipper felelőssége a verseny főbírójával történő technikai kommunikáció és a GPS rendszer működésének fenntartása.        
 1. DÍJAK
 A szervezőbizottság minden hajóosztály első három helyezettjét, valamint az összesített első három helyezett versenycsapatot  díjazza. A díjakat a Szervezőbizottság biztosítja. Különdíjakat a szponzorok a szervezőbizottsággal egyeztetve biztosítják.A verseny kiemelt díja: az első három helyezett csapat extra kézműves-művészi, Murano-i egyedi üveg vitorlás szkulptura. A kiemelt díjat a SKIPPERCHALLENGE doo Šibenik biztosítja. 
 1. A verseny alatt csak a charter cégek által biztosított vitorlás hajókon levő vitorlák (azok is kizárólagosan rendeltetésszerűen) használhatóak. A versenyhajókon nagy- és orrvitorla, valamint egységes genakker / blister  található. A genakkereket /blistereket a charter hajók bérleti díjai tartalmazzák.
 
 1. Szponzorok-reklám:
A vitorlásversenynek több szponzora, támogatója is lehet. A szponzorokkal történőmegállapodás  a Szervezőbizottság kizárólagos joga. A résztvevők a verseny teljes ideje alatt a vitorlás hajókon (hajótest, cockpit, achterstag stb.) és azok segédeszközein csak a Szervezőbizottság által engedélyezett reklámfeliratokat és egyéb reklámanyagokat helyezhetik  el.A verseny közös rendezvényein (díjátadás, kollektív fotózás stb.) a versenyzőknek  a Szervezőbizottság által biztosított pólókban kell megjelenniük, más helyzetekben a saját egyen-öltözéküket  használhatják. Minden versenycsapatnak lehet saját szponzora, mentora. Előre bejelentett csapat szponzor, mentor reklámozása  külön szerződés megkötésével és a reklámfelületek használati díjának (450,- EUR/hajó) kifizetésével lehetséges. A reklámfelületekről szóló külön szerződést a verseny Szervezőbizottságával a versenycsapat kapitánya köti meg. A 11. CAPTAINS  ADRIA  KUPA – 2017  kiemelt szponzorai: – TORETE d.o.o. Zadar– ANDAPRESENT– FUTURE FM– Heidrich pincészet Tokaj– SKIPPERCHALLENGE doo– FAIR PLAY  díj: a  Tengeri Lovagok Társasága biztosítja

– KÄRCHER Magyarország

 
 1. A versenyzők a vitorlásversenyen saját felelősségükre vesznek részt. A Szervezőbizottság semmilyen felelősséget nem vállal, ha a versenyzők kárt, vagy balesetet idéznek elő a verseny előtt, alatt és után, mint hajójukkal, mint más hajókkal, vagy hajótartozékokkal, illetve harmadik személlyel szemben.
 11.CAPTAINS ADRIA KUPA-2017Hovanec ZoltánSzervezőbizottság – elnök mobil: 06 / 70 424 9 111  www.adriakupa.hu; www.captainskupa.hu 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 2.E-mail: captains@captains.hu vagy info@captains.hu

Képek

0.Nap

X. Aranysekli Adria Kupa 0.nap

1.Futam X. Aranysekli Adria Kupa 1.Futam

2.Éjszakai futam X. Aranysekli Adria Kupa Éjszakai Futam

3.Futam X. Aranysekli Adria Kupa 3. futam

4.Futam X. Aranysekli Adria Kupa 4. futam

5.Futam X Aranysekli Adria Kupa 5. futam

Hajóosztályok

Elan 350

Elan350_0Verseny, izgalmas pillanat
Adria Kupa verseny közben
boatplan-02-large
Kajütök számaMerülésHosszFővitorlaOrrvitorlaVíztartályÜzemanyagtartály
6+232,2 m10,6 m35,91 m²29,68 m²175 l75 l
 

Dufour 455/445 Grand Large

Dufour-455Adria Kupa Verseny közben
Adria Kupa versenyen
1998590198100406_dufour455_640
Kajütök számaMerülésHosszFővitorlaOrrvitorlaVíztartályÜzemanyagtartály
8+242 m13,5 m36,1 m²43,7 m²530 l250 l

Elan 384 Impression

 Elan 384 Impressiontimthumb
704-1b
 248_2
Kajütök számaMerülésHosszFővitorlaOrrvitorlaVíztartályÜzemanyagtartály
6+231,8 m 11,55 m23,55 m²29,68 m²175 l75 l
 

Verseny eredménytáblázata

 Összeredmény

Összesített eredmények

HajóRajtszámCsapatSkipper
1 PIA 23 LADIES TEAM Dr. Giber Valéria
2 FURIOSO 24 TENGERI FARKASOK SAILING TEAM Dr. Farkas Tamás
3 NOVEMBER 5 BYC-RAFFICA CREW Király Zsolt
4 BARBAR 20 BALECZK Tamás Áron
4 CALANDO 17 GEOBYTE SAILING TEAM Lintner Attila
4 KATARINA 18 PREVITAL ZVE SAILING TEAM Horváth Zoltán
4 LARGO 11 FELÁLDOZHATÓK Adamek ferenc
4 LENTO 14 GOOSEWING Major Róbert
4 LEUKOTHEA 22 KYOCERA SAILING TEAM Limoneti Benoist Tamás
4 MODERATO 10 PORTHOLE Gerő András
4 NESI 21 BORBÁLA TEAM Lantos Ernő
4 OSCAR 6 SCIROCCO Orosz Krisztián
4 PAPA 7 VÁMPÍR SAILING TEAM Dr. Pető Béla
4 PRESTO 12 BÓKAY GYERMEKKLINIKA SAILING TEAM Koller Balázs
4 QUEBEC 2 BLACK HORSE Horváth Géza
4 ROMEO 1 TEAM SAILING.HU Beliczay Péter
4 SINJE-SANJE 19 KÉSZ SAILING TEAM Sáfián László
4 TANGO 9 1 SAILING TEAM Komenda Norbert
4 UNIFORM 4 ADMIRAL SAILING TEAM Vermesy Sándor
4 VIRTUOZO 16 SAS SAILING TEAM Nagy Zoltán
4 VIVO 15 SUTTOGÓ-SAILING TEAMHorváth Tamás
4 WHISKEY 3 ROZÁLIAKiss János
4 YANKE 8 VOODOODr. Potsubay Péter
 

Csapatok

Dufour 445/455 GL

Hajó neve
Skipper
FURIOSO
Dr. Farkas Tamás
VIRTUOSO
Nagy Zoltán
VIVO
Horváth Tamás
CALANDO
Lintner Attila
LARGO
Adamek Ferenc
MODERATO
Gerő András
LENTO
Major Róbert
PRESTO
Koller Balázs

Elan 384 Impression

Hajó neve
Skipper
BARBAR
Tamás Áron
PIA
Dr. Giber Valéria
KATARINA
Horváth Zoltán
LEUKOTHEA
Limoneti Benoist Tamás
BISER
Sáfián László
NESI
Lantos Ernő

Elan 350

Hajó neve
Skipper
UNIFORM
Vermesy Sándor
PAPA
Pető Béla
WHISKEY
Kiss János
ROMEO
Beliczay Péter
QUEBEC
Horváth Géza
NOVEMBER
Király Zsolt
OSCAR
Orosz Krisztián
YANKE
Potsubay Péter
TANGO
Komenda Norbert
  

KIKÖTŐK

Žut – ACI Marina

zut-2

Rab – ACI Marina

aci-rab-640x400

Zadar – Marina Tankerkomerc

Zadar

Biograd – Marina Kornati

03
 

Kiírás

CAPTAINS – Aranysekli ADRIA KUPA 2016

(navigációs túravitorlás verseny)

– versenykiírás, kivonat –

  A  X. CAPTAINS Aranysekli ADRIA KUPA 2016 navigációs túravitorlás versenyt a verseny Szervezőbizottsága szervezi, melynek horvátországi  házigazdája a YACHT CLUB Zadar. 
 1. A verseny időpontja: április 2-9.
 
 1. A versenyen részt vehet minden 18. életévét betöltött, érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal rendelkező személy, aki tud úszni és elfogadja a versenykiírás szabályait.
 
 1. Hajóosztályok: Dufour  445/455 Grand Large   (4 kajüt +  szalon,8+1+1 fő)
 Elan 384 Impression (3 kajüt + szalon, 6+1 fő) Elan 350    (3 kajüt + szalon, 6+1 fő) 
 1. A versenyhajókat skipperek (vagy kapitányok) jelentkezési sorrendben bérelhetik, foglalják a hajó tulajdonosától/charter cégtől egyhetes charter-bérlésként, melynek közvetítésében a SKIPPERCHALLENGE doo segédkezik.
 A versenyen résztvevő hajók nevezési díjai és az egyéni nevezési díjak a
 1. április 2 – 9. közötti charter- és versenyidőszakra vonatkoznak.
 Minden skippernek (kapitánynak), azaz hajóbérlőnek, tengeri hajóvezetői vizsgával (és VHF-kezelői vizsgával) kell rendelkeznie. A versenybizottság ajánlása: minden csapatnak legalább 2 tengeri hajóvezetői jogosítvánnyal rendelkező csapattaggal kellene versenyeznie. 
 1. A versenyen való részvételi jelentkezés (hajófoglalás a hajó kiválasztásával együtt) időrendi sorrendben történik.
 
 1. A versenyprogram a versenykiírás szerves része.
 2. A versenypálya külön figyelmet érdemlő szakaszai a rajt, a cél, valamint az ellenőrző pontok. A versenypálya szakaszai és az ellenőrző pontok a versenyfutam napján, a kormányosok (skipperek/kapitányok) értekezletén lesznek ismertetve. A versenypályán az ellenőrző pontok virtuális bóják – teresztikus objektumok  is lehetnek. A virtuális bóják elhelyezkedését a versenybizottság  navigációs  koordináta-rendszer segítségével határozza meg, és a kormányosok (skipperek/kapitányok)  értekezletén a versenypálya kitűzésével közli azt a versenyzőkkel .
 1. Versenypálya: Vodice  aquatorium – Žut – Rab – Zadar – Murter – Biograd (Rogoznica).
 1. Egy versenyfutam több versenyszakaszból állhat. Az időjárási viszonyok, illetve a biztonságos hajózás miatt a zsűrinek jogában áll a versenypályát rövidíteni vagy megváltoztatni. A verseny alatt a Szervezőbizottság egy éjszakai futamot is indít. A versenyfutam győztese az a csapat, aki a  futam végén felállított célvonalon szabályosan, elsőként vitorlázik át.
  Amennyiben a  három (3) hajóosztály versenyhajói (a futamokon elért legkisebb pontszámok rendszere alapján) pontszámazonosság miatt holtversenybe kerülnének egymással, úgy a  rangsor felállításakor az éjszakai futam pontszámai elsőbbséget élveznek (amin belül is lehetnek szakaszok, és minden szakasz pontozható). További helyezési holtverseny esetén  a hajó hosszúságára nézve a „kisebb hajótípus osztályba” tartozó hajó kerül előbbre. Amennyiben így is pontszámazonosságra kerülne sor, a rangsorban a jobb helyezést az a  hajó éri el, amelyiknek a futamon belüli versenyszakaszai az eredményesebbek. A vitorlásverseny 4 navigációs futamból +1 technikai szigetkerülő-pályaversenyből (vagy max. 3 pályaversenyből) áll. Az éjszakai futam 3 szakaszból tevődik össze, mindegyik  szakasz külön-külön helyezésként értékelendő. Esetleges összesített „holtverseny” kialakulása esetén  a szakaszokban elért helyezések az irányadók. Az éjszakai futam szakaszainak  nehézségi sorrendjét a verseny főbírója határozza meg még az éjszakai futam  megkezdése előtt, és ezt a versenyzőkkel az éjszakai futam előtti skipper/kapitányi értekezleten közli. A versenybizottság a versenyfutam részleteit a futam megkezdése előtt a skipper/kapitányi értekezleten ismerteti. A versenycsapatok, amennyiben 3-nál több versenyfutam és legalább 1 pályaverseny van szervezve, „kiejthetnek” egy versenyfutamot vagy a pályaversenyt (amennyiben a verseny alatt pályaverseny is lesz szervezve). A versenycsapat nem „ejtheti ki” az éjszakai futamot és azt a futamot, amelyen a versenyző tiltott motorhasználat vagy súlyos sportszerűtlen viselkedés  miatt (ahol esetleg anyagi kárt is okoz) került kizárásra. A verseny összesített eredményének kiszámításánál a csoportversenyen megszerzett „kiejtett” futam pontszámát is beszámítjuk. A X. CAPTAINS – Aranysekli ADRIA KUPA hivatalos összesített sorrendje  1., 2., 3. helyezés, az összes többi csapat a 4. helyezést éri el. A  X. CAPTAINS – Aranysekli ADRIA KUPÁN a versenyhajókon GPS kísérő rendszer (VIP-net követő rendszer és Flash Back System) van  beépítve. A Versenybizottság (zsűri) vitás esetekben a GPS „Flash Back” kísérő rendszer által mért adatokat veszi perdöntőnek, mert a rendszer lejegyzi a megtett hajózási útvonalat, a versenyhajó sebességét, hogy mikor mennyi áramfogyasztás történt a hajón, milyen egyenletesen vagy egyenetlenül történik a hajó mozgása a versenypályán stb. A GPS-ek  „letakarása” vagy munkájuknak szándékos megakadályozása, korlátozása a futamban elért pontszámvesztéshez vezethet. E téren a kapitány/skipper felelőssége a verseny főbírójával történő technikai kommunikáció és a GPS-rendszer működésének fenntartása.  
 1. DÍJAK
 A szervezőbizottság minden hajóosztály első három helyezettjét, valamint az összesített első három helyezett versenycsapatot díjazza. A díjakat a szervezőbizottság biztosítja. Különdíjakat a szponzorok a szervezőbizottsággal egyeztetve biztosítanak. 
 1. A verseny alatt csak a charter-cégek által biztosított vitorlás hajókon levő vitorlák (azok is kizárólagosan rendeltetésszerűen) használhatók. A versenyhajókon nagy- és orrvitorla, valamint egységes genakker / blister  található. A genakkereket / blistereket a charter-hajók bérleti díjai tartalmazzák.
 
 1. Szponzorok, reklám:
A vitorlásversenynek több szponzora, támogatója is lehet. A szponzorokkal történő megállapodás  a Szervezőbizottság kizárólagos joga. A résztvevők a verseny teljes ideje alatt a vitorlás hajókon (hajótest, cockpit, achterstag stb.) és azok segédeszközein csak a Szervezőbizottság által engedélyezett reklámfeliratokat és egyéb reklámanyagokat helyezhetik  el.A verseny közös rendezvényein (díjátadás, kollektív fotózás stb.) a versenyzőknek a Szervezőbizottság által biztosított pólókban kell megjelenniük, más helyzetekben a saját egyenöltözéküket  használhatják. Minden versenycsapatnak lehet saját szponzora, mentora. Előre bejelentett csapatszponzor, mentor reklámozása  külön szerződés megkötésével és a reklámfelületek használati díjának (450,- EUR/hajó) kifizetésével lehetséges. A reklámfelületekről szóló külön szerződést a verseny Szervezőbizottságával a versenycsapat kapitánya köti meg. A X. CAPTAINS Aranysekli ADRIA  KUPA – 2016  kiemelt szponzorai: – TORETE d.o.o. Zadar– ANDAPRESENT– FUTURE FM– Heidrich pincészet Tokaj– FAIR PLAY  díj: a  Tengeri Lovagok Társasága biztosítja 
 1. A versenyzők a vitorlásversenyen saját felelősségükre vesznek részt. A Szervezőbizottság semmilyen felelősséget nem vállal, ha a versenyzők  balesetet idéznek elő a verseny előtt, alatt vagy után, illetve kárt okoznak hajójukban, más hajókban vagy hajótartozékokban, illetve más személlyel szemben.
CAPTAINS Aranysekli ADRIA KUPA-2016
Toman László Szervezőbizottság – főtitkárHovanec Zoltán Szervezőbizottság – elnök mobil: 06 / 70 424 9 111
 www.aranysekli.eu 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 2. E-mail: captains@captains.hu vagy info@captains.huAranysekli logó

FUTAMOK

Lent megtalálja az összes futam visszajátszását. Az ablakokban kattintson a “start” gombra, és máris indul a felvétel!

I.FUTAM

 

II.FUTAM (Éjszakai)

 

III.FUTAM

 

IV.FUTAM

 

V.FUTAM

 

Rólunk mondták:

porthole_400
Utolsó nap4. NapFolytatásX.AranysekliIndulLadies TeamÉjszakai verseny
 
sailinglogo
Utolsó futam3-4. FutamÉjszakai futam1. FutamSzabadedzésKapitányi értekezlet10. Sekli aranyból2-án kezdődik
 
aqua_logo_uj
A győztes Ladies Team

Szervezőbizottság tagjai:

Hovanec Zoltán alapító / elnökToman László főtitkár&Bacsó Tibor – tag Botos Ferenc – tag Cserveni Tamás – tag Fekete István – tag Dr.Fekete Zoltán Henzsel András – tag Szabó Margaréta- tag Veréb Mátyás – tag Dr.Zsigmond Gábor – tagVerseny főbíró: Dragan Penjalov